Reprezentacija Policijskog sindikata Srbije učestvovaće od 8. do 18. avgusta na prestižnim Svetskim olimpijskim igrama za policajce i vatrogasce (Police & Fire ​ games).


Ove godine one će se održati u kineskom gradu Chengdu u provinciji Sichuan. Na ovim olimpijskim igrama učestvovaće preko 100 zemalja, a naša država će se takmičiti u košarci i basketu 3 na 3. Selektor Srbije je Pavle Ilić, dok će pored njega biti i kondicioni trener selekcije Miloš Štulić. Kako naglašavaju, očekuje se dobar plasman i rezultat Srbije. Ovu selekciju je podržao i sam predsednik policijskog sindikata Srbije Veljko Mijailović.​

  • Ovo je dobro za odnos dve zemlje i bilateralnu saradnju policije i Srbije i Kine. Ali je takođe dobro i za ostale bilateralne odnose naše dve zemlje – naglasio je Mijailović.


Očekuju nas jako naporne pripreme u narednom periodu, spremamo se da izađemo na megdan sa najboljim ekipama poput Amerike, Litvanije, Španije. Očekivanja su velika čak nas i kineski mediji svrstavaju u glavne favorite turnira. Ja kao selektor mogu obećati da ćemo na najbolji mogući način predstaviti našu Srbiju i daćemo biti njeni dobri ambasadori.

naglasio je selektor Pavle Ilić.


Selektor Pavle Ilić

-Poslušajte i govor našeg selektora koji trenutno radi kao jedan od pomoćnih trenera naše seniorske reprezentacije

Selektor Pavle Ilić