Misija

Ni ja, ni moja redakcija, kao ni mnogi Srbi, ne vidimo perspektivu za razvoj naše zemlje, bez totalnog uništenja sistematske korupcije. Sprega i neraskidivi lanci izmedju politicara, sudstva, tuzioca, policije, medija, tajkuna i kriminalaca su nasa ciljna grupa, grupa nazvana jedinim mogucim nazivom, SRPSKA MAFIJA.
Naši istražni izveštaji su zasnovani na konkretnim činjenicama izvedenih iz analize otvorenih izvora i na informacijama dobijenim od naših saradnika, pratioca i čitalaca. Nasa građanska odgovornost je da sve vredne informacije za uspostavljanje pravde, a koje mogu da doprinesu efikasnoj i brzoj borbi protiv korupcije, iste prijave i dostave u najkracem mogucem roku.
Mi ne podržavamo, niti predstavljamo bilo koju političku ili finansijsku grupu, a svakako ni jedan od nas nije zaposlen od strane zapadnih obaveštajnih službi.

Naš tim se fokusira na otkrivanje i otklanjanje svih šema korupcije. Sav dokazni materijal ce biti javno objavljen u pisanom, audio ili video formatu. Mi i dalje verujemo u vladavinu prava, zakon i ustav Srbije, te stoga ocekujemo od zvanicnih služba bezbednosti da pokrenu pred istražnim organima odredjene provere, a iste o usklađenostima sa srpskim zakonom, kao i dovođenje korumpiranih zvaničnika pred lice pravde.

S’ poštovanjem,

Vladimir Djordjevic, autor, urednik i voditelj