Glavna laž je notorna! Testera je motorna!

PLAKATI OSVANULI U BEOGRADU

Aktivisti nepoznate “sekte” počeli su da lepe plakate po Beogradu sa natpisom “STOP NASILJU i da li vi želite ovakvu budućnost Srbije?”

17.03.2019. godine nakon “nasilnog” i “fašističkog” upada u RTS dva građana privedena su pod optužbom da su pretili radnicima RTSa motornom testerom i noževima što bi rekao Sarapa.

GLAVNA LAŽ JE NOTORNA! TESTERA JE MOTORNA!

Motorna testera i noževi?! Mislim ja verujem da Sarapa nikada nije držao nijedan alat u ruci ali reći da je ovo motorna testera je van svake pameti!

Razlog prisustva testere na protestima je GONDOLA i seča drveća na Kalemegdanu i Ušću!

Posečeno je preko 150 stabala, raskopano je pola Kalemegdana ali glavna vest u medijima je upad na RTS noževima i testerama!

Izgradnja gondole koštaće Beograd PET miliona više u odnosu na onu na Zlatiboru, iako zlatiborska ima duplo više kabina i daleko veći broj stubova.
Shodno tome gondola će građanima Beograda izbiti preko 2 milijarde dinara. A da ne pričamo o posečenim stablima i uništenom Kalemegdanu.

Dokle će Beograđani ćutati na uništavanje grada od strane doktora za ptice i njegovog zamenika Vesića?!

Da li je ovo budućnost Beograda koju želimo? Pitam ja vas…..

Tender za projekat Beogradske gondole je objavljen i napravljen je ugovor, pre nego što je projekat dozvoljen. Sk Skijališta koja su preuzela izgradnju gondole planiraju izgradnju još par gondola u većim gradovima Srbije.

Katarina Maksimov, arhitekta konzervator i predsednica Društva konzervatora Srbije, ističe da ne postoje jasni dokazi da će Beogradska gondola bilo kako olakšati saobraćaj ili doprineti turizmu.

“Ideja Beogradske gondole kao turističke atrakcije je potpuno apsurdna. Epicentar turističkog Beograda je upravo Kalemegdanska tvrđava. Takođe, projekat izgradnje gondole je protivan zakonu, jer nisu usklađeni svi projekti i planovi”, objasnila je Maksimov.

Beograđani se ili plaše da dignu svoj glas ili su toliko nezainteresovani stvarima koje se dešavaju u njihovoj AVliji…

spot_img