Sinoć je nakon svetske rege zvezde Zigi Marlija glavnu binu Exita preuzeo jedan od najtraženijih svetskih repera, Frenč Montana.

FOTO: DUŠAN MILENKOVIĆ / RAS SRBIJA

– Svi su ovde došli kako bi se dobro proveli, je l da – rekao je odmah na početku Montana publici koja je odgovorila gromoglasnim poklicima.

Osim svojih hitova kao što su “Unforgetable”, “All the way up” i “Fameous”, reper je otpevao i pesme svojih poznatih kolega, poput pesme “Loyal” od Kris Brauna, “Tip toe” Džejsona Derula, “Gucci gang” od Litle pumpa…

FOTO: DUŠAN MILENKOVIĆ / RAS SRBIJA

– Svi ste mogli večeras biti bilo gde drugde, ali izabrali ste da dođete ovde- rekao je Montana i zahvalio se posetiocima Exita na dolasku i sjajnoj atmosferi.

Montana je neprestano iznenađivao na sceni. Sebe je u jednom trenutku nazvao ljubiteljem “oldskul” muzike, da bi se zatim glavnom binom zaorila pesma “Smells like teen spirit” od Nirvane.

FOTO: DUŠAN MILENKOVIĆ / RAS SRBIJA

Na kraju nastupa, Frenč Montana pokazao je i koliki je čovek. Kako bi odao počast svom nedavno preminulom kolegi Avićiju, Montana je zapevao njegov hit “Wake me up” i uz vatromet i konfete završio nastup, ostavivši bez daha publiku koja je, naravno, želela još.

FOTO: DUŠAN MILENKOVIĆ / RAS SRBIJA

Famozni muzičar iz Bronksa vlasnik je albuma i singlova sa vrha američke top liste, te osvajač tri prestižne BET nagrade, uz tri Gremi i jednu Billboard nominaciju.

Na glavnoj bini zatim su nastupili Jax Jones, zatim Burak Yeter pa Erick Kasell, koji su držali tempo sve do ranih jutarnjih sati.