Legendarni bend nastupiće na Kuršumlijskoj gitarijadi 20. jula, a frontmen Sejo Sekson najavljuje koncert za pamćenje!

Za članove Zabranjenog pušenja ovog leta nema odmora: iza njih su brojne svirke po regionu, završni radovi na novom albumu koji će biti objavljen na jesen, pripreme za snimanje prvog najavnog spota za ovo izdanje… U Srbiji ćemo ih uskoro biti u prilici da ih vidimo i čujemo na Kuršumlijskoj gitarijadi, 20. jula.

Kao i obično kada su naše svirke u pitanju, očekujte neočekivano – kaže Sejo Sekson, autor većine pesama Zabranjenog pušenja i frontmen benda.

Šta bi drugo moglo biti, nego da na gitarijadi dobro usijamo atmosferu upravo gitarama, ali i svim ostalim instrumentima koje sviramo, a ima ih podosta, baš kao i nas u bendu. Dođite da nas prebrojite, a mi garantujemo dva sata vruće svirke – najavljuje Sejo nastup Zabranjenog pušenja u Kuršumliji i poziva publiku da na youtube-u potraže i remasterizovane verzije albuma “Pozdrav iz zemlje Safari” i “Male priče o velikoj ljubavi” i podsete se nekih od najpopularnijih pesama benda: “Hadžija ili bos”, “Dan Republike”, “Balada o Pišonji i Žugi”, “Guzonjin sin”, “Pišonja i Žuga u paklu droge”…