Ove jeseni publika će moći da pogleda novu TV seriju radnog naziva “Žigosani u reketu”, iza koje stoji čuveni glumac Dragan Bjelogrlić.

U Beogradu je snimljeno nekoliko kadrova, a potom je organizovano druženje povodom nove serije. Na koktel je došla brojna glumačka ekipa, na čelu sa Draganom Bjelogrlićem.

Priča govori o dvojici nekada nerazdvojnih prijatelja i saigrača u slavnom košarkaškom klubu, koji je danas na rubu propasti, a koji će njih dvojicu spojiti u pokušaju da ga podignu iz pepela.

Ova savremena bajka zapravo je priča o drugoj šansi. Druhoj šansi za prijateljstvo, drugoj šansi za oca i sina, drugoj šansi za propali klub, drugoj šansi za neostvarene talente.

Kroz 45 epizoda, koje će se od jeseni prikazivati na TOP kanalu, imaćemo prilike da gledamo Nebojšu Dugalića, Filipa Šovagovića, Dubravku Mijatović, Svetozara Cvetkovića i mnoge druge.

Ekipi su se pridružili i Vesna Trivalić, Aleksandar Radojičić i Petar Benčina, a nema sumnje da će se o seriji “Žigosani u reketu” i te kako pričati.