Kao što se i očekivalo, “Riblja čorba” je ponovila veliki muzički spektal u Melburnu, sličan onom od pre tri godine, kad su takođe priredili nezaboravnu svirku i još bolju zabavu za publiku. U prepunoj koncertnoj sali “170 Russell” u samom srcu Melburna, legendarna srpska rok grupa puna tri sata je izvodila hitove sa njihovih 19 albuma, objavljenih tokom četiri decenije postojanja.

Australija je imala značajnu ulogu u istoriji “Riblje čorbe”, jer bend ovde ima vernu publiku koja ih voli i prati od osnivanja. Zanimljivo je da su se publici priduružile i nove generacije, mnogo mlađe od pesama koje su proslavile najpoznatiji srpski rok bend.

Tako je bilo i minulog petka uveče, kad je Boru i ekipu u krcatom, akutisčnom klubu, dočekala publika svih generacija, a koncert protekao ispunjen snažnom ernergijom, pun emocija, pesme i đuskanja pred binom.

Publika u Melburnu mogla je da čuje više od 30 hitova “Čorbe”. Kao ni fanovi, ni članovi benda nisu skrivali bujicu emocija uz pesme kao što su: “Ja je gledam kako spava”, “Užasno mi nedostaje”, “Ostaću slobodan”, “Volim, volim, volim žene”, “Dva dinara, druže”, “Nemoj da ideš mojom ulicom” i, naravno, “Lutka sa naslovne strane”.

Na kraju, “Čorbi” i publici bilo je zaista teško da se rastanu, ali je to usledilo tek posle izvođenja pesama:  “Kad sam bio mlad”, “Kada padne noć” i legendarnog hita “Pogledaj dom svoj, anđele”, koji je atmosferu doveo do usijanja.