Svesni stanja u kojem se naša država nalazi i borbe protiv opake bolesti, samo želimo da skrenemo pažnju i upozorimo javnost da nam se u toku vandrednog stanja može izroditi novi virus, virus koji, ako ga ne uništimo na vreme, ima potencijal da po nas bude mnogo razorniji od korone.

VUČIĆ: Mlade koji napuštaju Srbiju ćemo zameniti migranti

Ukoliko vas interesuje šta smo potpisali u Marakešu, pogledajte emisiju produkcije Centra: Migrante će trajno naseliti u Srbiji.Link: https://youtu.be/-26qrmV-pRY?t=74

Geplaatst door Pokret za slobodu i nezavisnost op Zondag 18 maart 2018
18. mart 2018.

“Što se tiče migrantornih kretanja 2028 do 2030 ćemo imati nulti migracioni saldo, imaćemo jednak broj emigranta i imigranata u Srbiju. Posle 2030 imaćemo veći broj imigranata nego emigranata iz Srbije” rekao je Vučić.

September 13, 2018. (Photo by ROLAND SCHLAGER / APA / AFP) / Austria OUT

„Tokom moje ministarske odgovornosti došlo je i do ugovora sa Srbijom, gde ljude koji su u Austriji dobili negativan odgovor (na zahtev za azil) i moraju da napuste zemlju – ali njihove države ne žele da ih prime nazad – šaljemo u jednu drugu zemlju, naime Srbiju, kako bi se uspostavila razlika da li neko ovde (u Austriji) može biti legalno ili ne.“

Tačno je tako rekao Herbert Kikl u emisiji „U centru“ austrijskog javnog servisa ORF2 krajem septembra prošle godine. Političar Slobodarske partije Austrije je do maja bio ministar unutrašnjih poslova, dok zbog afere „Ibica“ nije pukla vlada Slobodaraca i Austrijske narodne partije starog-novog kancelara Sebastijana Kurca.

Mi trenutno ne znamo tačan broj migranata koji se nalaze na našoj teritoriji, ali očigledno je mnogo veći od smeštajnih kapaciteta naših centara čim se traga za novim objektima. I dok su svi okupirani vandrednim stanjem i policijskim časom, dok su nam granice “hermetički” zatvorene, migranata nikad više.

Da li to vlast koristi trenutnu situaciju kako bi naseljavanje migranata prošlo nezapaženo? Da li je Vučić svojom izjavom samo najavio šta nas čeka u narednim godinama?
I dok je stopa zaposlenosti u Srbiji 49,7%, dok mladi u rekordnim brojevima napuštaju Srbiju, čelo države rešenje pronalazi u uvoženju migranata.
Vreme je da se zapitamo šta su državnom rukovodstvu prioriteti? Interesi Sbije ili interesi Evrope i velikih sila!?

Da li naš državni aparat razume katastrofu u koju nas uvlači? U slučaju da to svesno rade, imaju li pravo na tako nešto, znajući da običan čovek nema gde da dobije informacije o trenutnim dešavanjima u Evropi i Svetu? Nije na običnom čoveku da razume talase promene i igre velikih sila, to je posao elite, elite koju je naša vlast kao u doba komunizma “razbila” i stavila u potpunu kontrolu.

Evropa nam konstanto poručuje da se okanemo prošlosti i naš pogled usmerimo u budućnost, a vladajuća partija nas sličnim sloganima već godinama bombarduje. Taj “čergarski” pristup životu, da je svaki čovek slobodan da živi gde god poželi i da su migracije poželjna stvar u potrazi za boljim uslovima, doveo je do stvaranja trenutne migranstke krize.

Historia magistra vitae est

Da bi shvatili zivotne tokove i procese u Svetu neophodno je da se vratimo nekoliko godina ranije i razjasnimo neke stvari. Zašto nam konstanto govore da se okanemo prošlosti? Šta je to što se desilo i može nam pomoći da shvatimo njihove ciljeve?
Nedugo nakon Prvog svetskog rata plemić evropsko-japanskog porekla, grof Kudenhov-Kalegri, u svojoj knjizi “Pan-Evorpa” izlaže viziju radikalne izmene evropskog stanovništva, društva i politike.
(Kalegrijevo ime nosi i dvogodišnja nagrada za doprinos evropskom ujedinjavanju koju dobijaju najviši EU zvaničnici)
Zatim dolazi do stvaranja novog pokreta nazavnog “Panevropa- evropska parlamentarna unija“, Betovenova oda rarosti usvojena je kao himna ujedinjenja Evrope. U stvaranju ovog pokreta učestvovao je još jedan ubeđeni katolik Oto Von Hobsburg, predstolonaslednik Austrougrarske.


Ideju o izmenama stanovništva dodatno je razradio u jednom od njegovih nikad prevedenih dela pod nazivom “Praktični idealizam”.
Prema njegovim razmišljanjima evropsko stanovništvo nije bilo pogodno za stvaranje nove države, pa ga je zato neophodno “osvežiti” i zameniti.


“Čovek budućnosti biće mešane rase, današnje rase i klase će postepeno nestati zbog nestajanja prostora, vremena i predrasuda. Jedna evro-azijsko crna rasa, po izgledu slična starim Egipćanima, u budućnosti će zameniti ostale.”

Cilj mešanja je stvoriti novu rasu koja neće imati istorijsko utemeljenje i koja će biti podložnija upravljanju od strane intelektualne aristokratije.


“Raznolikost naroda, biće zamenjena različitošću pojedinca.”

Govori se o tome kako je demokratija samo “bedni” međuperiod između dve “velike ere” Evrope.
Zanimljiva činjenica je da su glavni finansijeri ovog pokreta bili Maks Varbugr i porodica Rotšild.
-16. marta 1942. godine u časopisu Tajm, izašao je članak u kome braća Rokfeler i Ford podržavaju ovaj pokret i njihov cilj slobode migracije.
-U novijem vremenu, Soroš, milijarder i berzanski špekulant, u članku objavljenom 26. septembra 2015. godine založio se da EU godišnje prima barem milion migranata i u početku finansira njihov boravak u Uniji.

Na osvonu ove kratke retrospektive, stičemo utisak da su im kolektivni identiteti, samo prepreka koju je neophodno razibiti radi ostvarivanja pune kontrole.
Stvaranje evra, nametanje kontrole nad narodnim i centralnim bankama, lišava države ekonomske suverenosti. Gubljenje dominantne etničke ili religijske grupe stvara podlogu za gubljenje identiteta države i njeno slabljenje.
Imajući u vidu da migranti nisu vezani za neke od postojećih evropskih država, mogu se lakše preobrazovati, izmanipulisati i identifikovati sa novom državom.
Samoizabrana aristokratija konačno je pronašla način da dođe do “Svetog Grala“.

Proteklih nekoliko godina smo svedoci najveće migracije muslimanskog stanovništva u istoriji. Da li je vizija stvorena još davne 1926. konačno došla na realizaciju?

Verovatno ste se čitajući ovo zapitali kakve to veze ima sa našom državom, ima i više nego što ste pomislili.

Vekovima se već priča kako je pravosljavlje jedina opasnost stvaranju velike Evropske države, zahvaljujući našim porodničnim odnosima i neprijateljstvu prema pederima i transeksualcima. Naše tredicionalne vrednosti i vaspitanje nisu poželjni u tom “modernom” svetu, verovatno je to razlog zašto nam konstantno poručuju da se okrenemo budućnosti i zaboravimo na našu prošlost.

A kakvu to zapravo “modernu budućnost” oni nama nude?

Postavlja se pitanje kako će naša država izgledati te 2030. godine?

Migranti napali vojsku u Krnjači- Bilo pucnjave– 07.05.2020.
MASOVNA TUČA: Migranti se udaraju motkama u Preševu!– 06.05.2020.
Privedeni migranti, osumnjičeni za silovanje i druga teška krivična dela– 11.03.2020. – Deset migranata koji borave u prihvatnom centru “Bira” zbog sumnje da su počinili teška krivična dela.
Među njima i seksualno zlostavljanje, spolni odnos sa nemoćnom osobom i iskorištavanje dece i maloletnika koji su smešteni u ovom kampu.

Čak 60.000 ljudi gledalo je na Fejsbuku kako MIGRANTI SILUJU ŠVEĐANKU– 26.04.2017.
Migranti namerno zapalili izbeglički kamp u Diseldorfu jer ih NISU PROBUDILI za ramazanski doručak!– 10.06.2016

Da li ćemo ove pošasti biti svesni tek kada ispred naše kuće odjakne ALAHU EKBER, kao što se to nedavno desilo u Šidu?

Ili možda kada shvatimo koliko se para odvaja za migrante?
Vlada donela uredbu: Migrantima od 200.000 do 1.400.000 dinara za pokretanje biznisa

-Pogledajte kako se jedna Mađarska koja ima veće kapacitete za smeštaj ovih takozvanih izbeglica ophodi prema njima

Probudimo se! Ovakva izbeglička kriza, uz potencijalne terorističke napade, prestavlja tešku artiljeriju za narod sluđen ekonomskom krizom, stalnim izmišljanjem kojekavih prava manjina koje na nas deluju tako da se mi osećamo strancima u našoj državi!


“Više nema “zapadne” istorije ili zapadne civilizacije. Postoji samo istorija sveta i svetska civilizacija- samo što su i jedna i druga -pozapadnjačene-“

PETER F. DRUCKER, POSTKAPITALISTIČKO DRUŠTVO, BEOGRAD 1995, STR. 8.Ž

Vreme je da se svi mi zapitamo: da li migranti mogu da zamene našu decu, unuka, brata, sestru, prijatelja?
To je ono što nam ta “njihova” budućnost u koju oni veruju donosi.
Sada kada znamo kakvu nam budućnost spremaju, moraćemo da im pokažemo da ne delimo iste vizije i da mi nametnemo nama našu budućnost!

Ubijali su nas po raznim logorima i otocima, menjali nam granice, izmišljali nam pokrajine, narode i narodnosti u nameri da nas rasparčaju i oslabe.
Nikada nismo mi marširali na Berlin i Beč, nego oni na Beograd i Srbiju!

Draga Evropo, sležemo se, postoji velika razlika između nas i vas.
Mi SRBI smo narod koji ne može da živi samo u budućnosti, učeni smo da bez prošlosti i sadašnjosti nema svetle budućnosti. Kad sve ovo prođe i vi i mi na kraju odlazimo na isto mesto, iza nas će osati naša dela, pa neka dela naša govore o nama, a dela vaša o vama…