Srbijom vlada medijski mrak, toga smo svi svesni. Skoro smo bili svedoci prodaje poslednje dve televizije sa nacionalnom frekvencijom.

Antena grupa potvrdila je da je kanale sa nacionalnom frekvencijom TV Prva i O2, zatim šest kablovskih kanala i nekoliko portala prodala bivšem vlasniku Kopernikusa Srđanu Milovanoviću.

Kako je krenulo ne bi nas začudilo i da “držAVa” kupi tviter.

“Kada smo hteli da privatizujemo Telekom, jer sam bio siguran da ko god ga uzme, moraće da se bori protiv nelojalne konkurencije, svi su bili protiv toga. A sada kada prvi put čuvamo telekom oni nas ponovo napadaju, jer je Telekom odlučio da razvija dalje platforme kako bi se takmičio sa Šolakom i Ðilasom” – Podsetimo se ove genijalne izjave Aleksandra Vučića

Ali to nije sve, ekipi RTVPobednik- a, desio se nesvakidašnji događaj koji blago rečeno oslikava vrhunac medijskog mraka u Srbiji. Naime ekipa RTVPobednik-a napravila je na portalu eRepublik istoimene novine.

Nakon okačenih nekoliko tekstova, stigla je opomena zbog članka: “Znam da me laže, ali volim da ga slušam”.


Svi predhodno okačeni članci su obrisani i stavljeni smo na “crnu listu” platforme eRepublik-a.

Pitamo se dokle ovo ide?
Podsetimo se da je predsednik Turkske Erdogan tužio Ustavnom sudu društvene mreže.
Smejali smo se ovom potezu Erdogana, ali sve nam se više čini da i nama sledi sličan scenario. Samo što ćemo se ovoga puta svi kao nacija smejati od muke….